top of page

BODYWORK ÖNISMERETI CSOPORT
2024 februártól Egerben

Vannak nehéz helyzetek, amik időnként visszatérnek az életedbe?
Valaminek változnia kellene és nem tudod, merre indulj?

Ha megérett benned az elhatározás, hogy tegyél a változásért, akkor neked ajánlom a 2024. márciusában induló

BODYWORK ÖNISMERETI CSOPORTOT Egerben

A BODYWORKRŐL

Ez egy olyan csoportos önismereti módszer, ahol a test, a mozgás és az érintés a fő eszközünk. A testérzetek tudatosítása, a szabad, spontán mozgás felszabadítása, és az érintés segít megérkezni a gondolatok világából a közvetlen érzékszervi tapasztalásba, az “Itt és Most”-ba.

Ezáltal lehetőségünk nyílik felismerni és túllépni a berögzült, sokszor szenvedést okozó mintáinkon, kapcsolódási formáinkon, így egy szabadabb, autentikusabb, valódi önmagunkkal azonosabb élet felé mozdulhatunk el. Nonduális szemléletünk tükrében pedig arra is adódhat tér, hogy valódi Önmagunk tágabb aspektusába is bepillantsunk, a mindent átható és magában foglaló EGYségbe.

A nonverbális gyakorlatok mellett a módszer szerves részét képezi az átélt élmény szavak szintjén történő megosztása és tudatosítása is, amely segít a különböző tudatszintek és énállapotok összekapcsolásában (a szűkebb - ahol a probléma, elakadás, nehézség érződik, és a tágabb tudatszintek, amelyekből érkezhet a megoldás, elfogadás, megnyugvás). 

Egyaránt hangsúlyt kap az egyéni és kapcsolati munka. A csoport közege a kapcsolódásaink tükörképeként egy nagyon hatékony eszköz a változáshoz és fejlődéshez, mivel nagy erőteret tud létrehozni, erős figyelmet, sok interakciót és sok visszajelzést a tagoktól.

Ezzel együtt a fejlődés kulcsa nálad van: annyit veszel ki belőle, amennyit beleteszel. 

Group of Friends

A Bodywork egy összetett módszer, több síkon hat egyszerre, melyre nagyon találó Wilber megfogalmazása - felnőni és felébredni. Ez annyit jelent, hogy a személyiséget erősíteni annyira, hogy meghaladhassuk, és éberré válni a Jelen igazságára. Ezekre a fejlődési irányokra egyszerre képes hatni a Bodywork.

Csoda az Élet - Bodywork önismereti csoport Egerben

Csoda az Élet… amikor jelen vagyok. Ahogy látom gyönyörű mintázatait létrejönni a világban, magamban, a természetben. Látom tükröződni magamat a világban és a világot bennem. Amikor megtalálom a békét magamban, egy másik szempárban és egyszerűen csak felszabadultan, örömtelien játszom vagy épp elmerülök egy érintésben… Amikor olyan kerek, olyan egyben van minden – kerek egész, egészség van. Egyszerűen minden csak van. Van, ahogy van és ez így van jól. És ez gyönyörű. Gyönyörű látni és érezni, tapasztalni, hogy élek. Jöhet bármi, mert elég erős vagyok, hogy átéljem a tapasztalást. Élhet az Élet általam.

Ide hívlak most ebben a csoportban, hogy visszatérjünk önmagunk legtisztább, legártatlanabb és mégis a legbölcsebb rétegünkhöz és megtapasztaljuk együtt az Élet csodáit.

2024. március 10. vasárnap 14-19:00,

március 24.vasárnap 14-19:00,

április 7. vasárnap 10:00-18:00,

április 21. vasárnap 14-19:00,

május 5. vasárnap 14-19:00,

május 19. vasárnap 14-19:00,

június 2. vasárnap 14-19:00,

június 12. szerda 15:00-19:00,

június 29-30. szombat - vasárnap 10:00-18:00.

Bemutató csoport: 2024. február 25. vasárnap 15:00-18:00, melynek díja 8.000 Ft, ahol előzetesen kipróbálhatod a módszert. (Ez nem része a csoport óraszámának).

Elköteleződés és hiányzás:

Az első alkalom nyitott, ahol eldöntheted, hogy szeretnél-e elköteleződni a teljes csoportra. Amennyiben igen, az előleget az utolsó alkalom árának számítjuk fel.

Megengedett hiányzás a csoport időtartama alatt: 1 alkalom vagy 7 óra.

Mivel a helyedet biztosítod a csoportban, így a hiányzási alkalmakat is ki kell fizetni.

Ha szeretnél egy mély önismereti munkán részt venni, ahol a csoport bizalma és megtartó ereje támogat utadon, itt a helyed.

Helyszín: Lollok-Ház, Eger Sas út 5-7., Az elvonulás egy Eger közeli vidéki helyszínen lesz.

Részvételi díj: a csoport díja 15.000 Ft a rövid vasárnapokon és 19.000 Ft a teljes napokon.
Ha csak az anyagiak tartanak vissza, keress meg mindenképp egy egyeztetésre!

Jelentkezés: 2024. február 27., a jelentkezési lap kitöltésével. A helyed 19.000 Ft előleg befizetésével válik véglegessé, mely egyben az utolsó alkalom díja is.
A jelentkezésed után személyes beszélgetésre hívlak, ahol megismerkedünk és felteheted kérdéseidet.

A csoport a megadott időpontok szerint akkor indul, amikor a jelentkezők száma eléri a kívánt létszámot.

 

 

 

 

 

 

Csoportvezető:
Veréb Szandra – Bodywork csoportvezető és kiképző, Integrál szemléletű önismereti tanácsadó, Családállító, Orientális táncos, Dúla

Alázattal, szeretettel és tisztelettel kísérlek az utadon. Olykor vagyok a lámpás, aki irányt mutat, s olykor egy árnyék, aki csendben követ, s így együtt megyünk az utadon-utunkon. Vagyok a fészek, aki biztonságot ad és néha a gonosz, aki a legbensőbb démonjaidat testesíti meg. A vásznad vagyok, melyre a bensőd vetül – s együtt nézzük ezt a filmet. Vagyok a lift, mely – ha kéred - a pokolba visz, s ugyanez visz a mennyekbe is, s vagyok a híd, mely mindezt, s részeidet összeköti.
Számomra a Bodywork több, mint módszer. Azt gondolom, ez egy út, a mai ember útja a fejlődés és felébredés felé, kezdve onnan, hogy megengedjük magunknak, hogy lehessen, ami van, ami már önmagában nagyon felszabadító.


Elérhetőség:
Veréb Szandra – E-mail: szandra.vereb@gmail.com; Tel: +36306564227

Várlak szeretettel.

Ha érdekel a Bodywork csoportvezető képzés - itt találasz információkat: 

bottom of page