top of page

BODYWORK ÖNISMERETI CSOPORT
2023 tavasztól Egerben

Vannak nehéz helyzetek, amik időnként visszatérnek az életedbe?
Valaminek változnia kellene és nem tudod, merre indulj?

Ha megérett benned az elhatározás, hogy tegyél a változásért, akkor neked ajánlom a 2023. márciusában induló

BODYWORK ÖNISMERETI CSOPORTOT Egerben

A BODYWORKRŐL

Ez egy olyan csoportos önismereti módszer, ahol a test, a mozgás és az érintés a fő eszközünk. A testérzetek tudatosítása, a szabad, spontán mozgás felszabadítása, és az érintés segít megérkezni a gondolatok világából a közvetlen érzékszervi tapasztalásba, az “Itt és Most”-ba.

Ezáltal lehetőségünk nyílik felismerni és túllépni a berögzült, sokszor szenvedést okozó mintáinkon, kapcsolódási formáinkon, így egy szabadabb, autentikusabb, valódi önmagunkkal azonosabb élet felé mozdulhatunk el. Nonduális szemléletünk tükrében pedig arra is adódhat tér, hogy valódi Önmagunk tágabb aspektusába is bepillantsunk, a mindent átható és magában foglaló EGYségbe.

A nonverbális gyakorlatok mellett a módszer szerves részét képezi az átélt élmény szavak szintjén történő megosztása és tudatosítása is, amely segít a különböző tudatszintek és énállapotok összekapcsolásában (a szűkebb - ahol a probléma, elakadás, nehézség érződik, és a tágabb tudatszintek, amelyekből érkezhet a megoldás, elfogadás, megnyugvás). 

Egyaránt hangsúlyt kap az egyéni és kapcsolati munka. A csoport közege a kapcsolódásaink tükörképeként egy nagyon hatékony eszköz a változáshoz és fejlődéshez, mivel nagy erőteret tud létrehozni, erős figyelmet, sok interakciót és sok visszajelzést a tagoktól.

Ezzel együtt a fejlődés kulcsa nálad van: annyit veszel ki belőle, amennyit beleteszel. 

Group of Friends

A Bodywork egy összetett módszer, több síkon hat egyszerre, melyre nagyon találó Wilber megfogalmazása - felnőni és felébredni. Ez annyit jelent, hogy a személyiséget erősíteni annyira, hogy meghaladhassuk, és éberré válni a Jelen igazságára. Ezekre a fejlődési irányokra egyszerre képes hatni a Bodywork.

Önszeretet - 5 alkalmas önismereti csoport Egerben

2023. március 26. vasárnap 15:30-19:30 - Nyitott alkalom
április 8. szombat: 10-14:00,
április 22. szombat: 10-14:00,
május 13. szombat: 10-14:00,
május 28. vasárnap: 15:30-19:30

 

Elköteleződés és hiányzás:

Az első alkalom nyitott, ahol eldöntheted, hogy szeretnél-e elköteleződni a teljes csoportra. Amennyiben igen, az előleget az utolsó alkalom árának számítjuk fel.

Megengedett hiányzás a csoport időtartama alatt: 1 alkalom avagy 4 óra.

Mivel a helyedet biztosítod a csoportban, így a hiányzási alkalmakat is ki kell fizetni.

Ha szeretnél egy mély önismereti munkán részt venni, ahol a csoport bizalma és megtartó ereje támogat utadon, itt a helyed.

Helyszín: Lollok-Ház, Eger Sas út 5-7.

Részvételi díj: 10.000 Ft/alkalom
Jelentkezés: 2023. március 22-ig jelentkezési lap kitöltésével és 10.000 Ft előleg befizetésével, ami egyben az utolsó alkalom díja is.
A jelentkezésed után személyes beszélgetésre hívunk, ahol megismerkedünk és felteheted kérdéseidet.

A csoport a megadott időpontok szerint akkor indul, amikor a jelentkezők száma eléri a kívánt létszámot.

 

 

 

 

 

 

Csoportvezető:
Veréb Szandra – Integrál szemléletű önismereti tanácsadó, Bodywork csoportvezető, Családállító, Orientális táncos, Dúla

Alázattal, szeretettel és tisztelettel kísérlek az utadon. Olykor vagyok a lámpás, aki irányt mutat, s olykor egy árnyék, aki csendben követ, s így együtt megyünk az utadon-utunkon. Vagyok a fészek, aki biztonságot ad és néha a gonosz, aki a legbensőbb démonjaidat testesíti meg. A vásznad vagyok, melyre a bensőd vetül – s együtt nézzük ezt a filmet. Vagyok a lift, mely – ha kéred - a pokolba visz, s ugyanez visz a mennyekbe is, s vagyok a híd, mely mindezt, s részeidet összeköti.
Számomra a Bodywork több, mint módszer. Azt gondolom, ez egy út, a mai ember útja a fejlődés és felébredés felé, kezdve onnan, hogy megengedjük magunknak, hogy lehessen, ami van, ami már önmagában nagyon felszabadító.


Elérhetőség:
Veréb Szandra – E-mail: szandra.vereb@gmail.com; Tel: +36306564227

Várlak szeretettel.

Ha érdekel a Bodywork csoportvezető képzés - itt találasz információkat: 

bottom of page