top of page

BODYWORK

bodywork
bodywork

Az integratív tánc- és mozgásterápia transzperszonális pszichológiai, wilberi integrál szemléleten alapul. A módszer a korai, beszéd megjelenése előtti és az azon túli tartalmakat érinti és dolgozza át. Fókuszáltan jelen vannak a magzati, inkarnációs és transzperszonális terek. A módszer alapja a testtudatosság, mellyel azt vizsgáljuk, hogy személyiségünk és lényünk energiái, érzelmei hogyan mozdítják a testünket.

Tánc, amennyiben minden mozdulat tánc és terápia, amennyiben minden fejlődés az. A bodyworkben az érintések és mozdulatok a testben lenyomatot hagyott korábbi emlékeket hoznak felszínre, melyek átdolgozása átsegít a jelen elakadásokon. A folyamat során a durva testtel és finom testekkel is dolgozunk (prána, érzelmi és mentális test), így a mozgás improvizáció gyakran viseli a meditáció jegyeit. Itt egyaránt hangsúlyt kap az egyéni és kapcsolati munka. Fontos, hogy a tapasztalatokat a verbális tudatszintekkel is összekapcsoljuk ezért a módszer része a tapasztalatok, felismerések megosztása is.

A csoportokban nagy figyelmet fordítunk az egyéni belső megélésekre, a közösségi élményekre, a testtudat fejlesztésre. Igyekszünk olyan biztonságos közeget teremteni, hogy meg tudd engedni magadnak, hogy lehessen az, ami éppen van – nagyon felszabadító tud lenni, ha lehet az, ami van.

Többet erről: 
http://bodywork.hu/

A módszerrel s velem az integrál szemléletű Mozgásos Önismereti elvonulások, illetve külön egy-egy napos műhelyek alkalmával ismerkedhetsz meg.

bottom of page