top of page

ORIENTÁLIS TÁNC

Életem egyik nagy szerelme az orientális tánc, mellyel immáron 15 éve foglalkozom. Számos egyiptomi, arab, európai és amerikai tanártól tanultam. Az áramlást, az ősi nőiséggel való kapcsolódást ezen keresztül éltem meg először és tapasztalom a mai napig. Táncosként, dúlaként és önismereti utazóként fontosnak tartom az egészséges és felszabadult élethez a testtel és nőiséggel való kapcsolatot és számomra egy táncos éppen ezt testesíti meg.

Azt mondják, hogy a tánc felfogható világok, emberek és kultúrák közötti kommunikációként, amivel én is tudok azonosulni. Táncosként a testtel és nőiséggel való kapcsolat mellett érzéseket, benyomásokat, mélyebb információkat is átadhatunk a közönségnek.
Tevékenységemmel igyekszem a hastánc művészi vonalát képviselni, ahol a klasszikus egyiptomi stílus és a folklór gyökerek mellett modern elemek és az egyéni kreativitás is megjelennek.

Oktatói munkám során szeretném az éppen férfias rohanó világunkban a gyengéd nőiség felé segíteni a hozzám járókat, hisz gyakran elfelejtjük ezen mivoltunkat. A hastánc gyengéden formálja a női testet és lelket.
2016 óta az Orientális tánc szeretete jegyében létrehoztunk egy közösséget: a Laylat El Amar Hastánc Művészeti Társulatot, melynek működésével a kreativitás, a színvonalas előadások, a nőiség értékeit képviseljük.

​Szeretettel ajánlom minden olyan embernek, aki szeretné a női, áramló energiákat megtapasztalni, testtudatát fejleszteni, a női hormonháztartást kiegyensúlyozni, csípő és medencealapi izomzatot, erősíteni, szerveket felfrissíteni.

Ha szeretnél többet tudni az orientális táncról, keresd fel weboldalunkat: 
www.hastanceger.hu

Veréb Szandra

A hastánc órák közben fokozott figyelmet fordítok a testtudatosságra és arra, hogy a tánc mozdulatok ne csak jól begyakorolt mozdulatok legyenek, hanem a táncos belső világának hiteles kifejezése is egyben.

Ha érdekelnek az óráim, írj vagy keress engem bátran!

bottom of page