top of page

CSALÁDÁLLÍTÁS A CSENDBEN
2024 Eger

Szeretettel várlak, ha úgy érzed,
- szeretnéd megtámogatni egy új egyensúly létrejöttét, amit ez az időszak is hív,

-beleragadtál egy élethelyzetbe,
- szeretnél elengedni valamit és
- szeretnél tisztán látni egy komplex helyzetben,
- keresed a saját utad, a saját életed, vagy épp megvan, csak várod, hogy kibontakozzon.

 

Ahhoz, hogy új egyensúly jöhessen létre, lehet, hogy van, amit el kell engedned. Mi az amit elengednél, hogy a saját utadat járd, hogy a saját életedet éld?

2024-es időpontok 10:00-14:00

 

IDŐPONTOK ÉS TEMATIKA:

2024. január 14. - Megtartó őserő

2024. március 25. - Örökölt / Teremtett sors

2024. május 26. - Kapcsolat

További időpontok hamarosan...

A CSALÁDÁLLÍTÁSRÓL:
Az állítás módszere, legyen az bármilyen rendszer (család, szervezet, személyiség) először is megmutatja azt, ami van. A hétköznapokban gyakran nehéz észrevenni mindezt, hisz annyi minden vonja el a figyelmünket a valódi érzéseinkről.
Másodsorban elindítja az áramlást az életünkben - a traumákból, nehéz helyzetekből származó blokkok, görcsök alakulnak ki a testi-energetikai rendszerünkben, melyekre az állítás hatással van, oldani képes azokat.


A HELLINGER-SZEMLÉLETRŐL:
A Hellinger módszer túlmutat a családállításon, ugyanis nemcsak az ősök fájdalmának hatásaival dolgozunk, hanem azzal, hogy hogyan tudunk belépni a Szeretetbe. Ez azt jelenti, hogy őszintén merem megélni az érzéseimet és adekvát válaszokat adok a helyzetekre. Azt jelenti, hogy Kapcsolódom Önmagamhoz és a Másikhoz, látom őt teljes valójában. Elfogadást és ítéletmentességet jelent. Azt jelenti, hogy feladom a harcot, és felismerem azt, ami Van.

(Forrás: Kövesdi Krisztina)

ÁR: 17.000,- állítóknak, 5.000,- résztvevő segítőknek

Helyszín: Lollok-ház, Eger, Sas u. 5-7.

"Ami veled történik, az velem is történik."

Natural Waterfall

Jelentkezési határidő: a kiírt időpont előtt 2 nappal 5.000,- Ft előleg befizetésével
A helyed az előleg befizetésével válik biztosítottá.
Ezután egy személyes/telefonos beszélgetésre is megkereslek, ahol felteheted kérdéseidet.


A csoport minimum 6 fő részvételével indul.

CSOPORTVEZETŐ: Veréb Szandra – Integrál szemléletű önismereti tanácsadó, Bodywork csoportvezető es kiképző, Családállító, Dúla, Orientális táncos

Alázattal, szeretettel és tisztelettel kísérlek az utadon. Olykor vagyok a lámpás, aki irányt mutat, s olykor egy árnyék, aki csendben követ, s így együtt megyünk az utadon-utunkon. Vagyok a fészek, aki biztonságot ad és néha a gonosz, aki a legbensőbb démonjaidat testesíti meg. A vásznad vagyok, melyre a bensőd vetül – s együtt nézzük ezt a filmet. Vagyok a lift, mely – ha kéred - a pokolba visz, s ugyanez visz a mennyekbe is, s vagyok a híd, mely mindezt, s részeidet összeköti.
Számomra a Bodywork több, mint módszer. Azt gondolom, ez egy út, a mai ember útja a fejlődés és felébredés felé, kezdve onnan, hogy megengedjük magunknak, hogy lehessen, ami van, ami már önmagában nagyon felszabadító.


Elérhetőség:
Veréb Szandra – E-mail: szandra.vereb@gmail.com; Tel: +36306564227

bottom of page