top of page

BODYWORK műhelyek
Egerben

Kóstolj bele Te is!

A BODYWORKRŐL

Ez egy olyan csoportos önismereti módszer, ahol a test, a mozgás és az érintés a fő eszközünk. A testérzetek tudatosítása, a szabad, spontán mozgás felszabadítása, és az érintés segít megérkezni a gondolatok világából a közvetlen érzékszervi tapasztalásba, az “Itt és Most”-ba.

Ezáltal lehetőségünk nyílik felismerni és túllépni a berögzült, sokszor szenvedést okozó mintáinkon, kapcsolódási formáinkon, így egy szabadabb, autentikusabb, valódi önmagunkkal azonosabb élet felé mozdulhatunk el. Nonduális szemléletünk tükrében pedig arra is adódhat tér, hogy valódi Önmagunk tágabb aspektusába is bepillantsunk, a mindent átható és magában foglaló EGYségbe.

A nonverbális gyakorlatok mellett a módszer szerves részét képezi az átélt élmény szavak szintjén történő megosztása és tudatosítása is, amely segít a különböző tudatszintek és énállapotok összekapcsolásában (a szűkebb - ahol a probléma, elakadás, nehézség érződik, és a tágabb tudatszintek, amelyekből érkezhet a megoldás, elfogadás, megnyugvás). 

Egyaránt hangsúlyt kap az egyéni és kapcsolati munka. A csoport közege a kapcsolódásaink tükörképeként egy nagyon hatékony eszköz a változáshoz és fejlődéshez, mivel nagy erőteret tud létrehozni, erős figyelmet, sok interakciót és sok visszajelzést a tagoktól.

Ezzel együtt a fejlődés kulcsa nálad van: annyit veszel ki belőle, amennyit beleteszel. 

Group Hug

A Bodywork egy összetett módszer, több síkon hat egyszerre, melyre nagyon találó Wilber megfogalmazása - felnőni és felébredni. Ez annyit jelent, hogy a személyiséget erősíteni annyira, hogy meghaladhassuk, és éberré válni a Jelen igazságára. Ezekre a fejlődési irányokra egyszerre képes hatni a Bodywork.

Időpontok és tematika

Bodywork bemutató csoport Egerben:
2023. március 12. 16:00-19:00 - Erőforrásaink

Részvételi díj: 8.000,- Ft

Bővebben a workshopokról:

Március 12. Erőforrásaink

Mindent meghatároz az életünkben az, akár pozitív, akár nehéz életszakasz van, hogy mennyire kapcsolódunk és használjuk a bennünk rejlő erőforrásokat.
Ezen a bemutató csoporton megtapasztalhatod a saját forrásaidat, miközben megismerkedsz a módszerrel éééés… segíthetsz a katicádnak eljutni a vízcseppig 😊

Várlak, ha szeretnél:
- valamiből erőt meríteni
- tudatosítani, mik a belső és külső erőforrásaid
- rálátni, hogyan használod ezeket
- töltődni
- megismerkedi a Bodywork módszerével

Jelentkezési határidő: Március 10.

Ha vonz a mély önismereti munka vagy csak szeretnéd kipróbálni, hogyan működik a Bodywork, itt a helyed.

Helyszín: Lollok-Ház Eger, Sas út 5-7.Jelentkezési határidő: 2023. március 10. jelentkezési lap kitöltésével.
A jelentkezés után személyes beszélgetésre hívlak, ahol megismerkedünk és felteheted kérdéseidet.

Csoportvezető:

Veréb Szandra – Integrál szemléletű önismereti tanácsadó, Bodywork csoportvezető, Családállító, Orientális táncos, Dúla

Alázattal, szeretettel és tisztelettel kísérlek az utadon. Olykor vagyok a lámpás, aki irányt mutat, s olykor egy árnyék, aki csendben követ, s így együtt megyünk az utadon-utunkon. Vagyok a fészek, aki biztonságot ad és néha a gonosz, aki a legbensőbb démonjaidat testesíti meg. A vásznad vagyok, melyre a bensőd vetül – s együtt nézzük ezt a filmet. Vagyok a lift, mely – ha kéred - a pokolba visz, s ugyanez visz a mennyekbe is, s vagyok a híd, mely mindezt, s részeidet összeköti.
Számomra a Bodywork több, mint módszer. Azt gondolom, ez egy út, a mai ember útja a fejlődés és felébredés felé, kezdve onnan, hogy megengedjük magunknak, hogy lehessen, ami van, ami már önmagában nagyon felszabadító.


Elérhetőség:
Veréb Szandra – E-mail: szandra.vereb@gmail.com; Tel: +36306564227

 

Még többet a Bodyworkről: www.bodywork.hu

bottom of page